PUZZLE SOLUTIONS

solutii confortabile
HOME DESPRE NOI PRODUSE CONTACT


FATADE SI PLACARI EXTERIOARE


placari exterioare Firma noastra executa si monteaza pereti cortina si placari exterioare indeplinind cele mai exigente criterii din partea beneficiarilor.
Pentru proiectarea de specialitate colaboram cu firme cu experienta din domeniu. Executam si montam pereti cortina in toate cele trei variante constructive: clasic, semistructural si structural.
Pentru executia peretilor cortina folosim sisteme de profile aluminiu Schuco, Gastaldello sau Alumil. Profilele se vopsesc in culorile solicitate iar structura peretilor cortina se echipeaza cu accesoriile specifice in conformitate cu cataloagele producatorului. Feroneriile furnizate de producatorii de sisteme permit cele mai diverse solutii pentru suprafetele mobile pastrand toate conditiile de etanseitate.
Pentru suprafetele vitrate sunt disponibile  geamuri termopan de cea mai buna calitate. Sticla utilizata provine de la producatori de renume Glaverbel,Saint Gobain, Guardian si raspunde oricaror cerinte ale arhitectilor. Este disponibila o gama variata de tipuri de sticle: clara, colorata in masa, reflexive, lowE, antiefractie, fiecare dintre ele in diverse grosimi.
Pentru suprafetele opace executam placari cu aluminiu compozit sau ceramica. Montate pe structura peretelui cortina dar si independent pe structura specifica, placarile cu aluminiu compozit sau ceramice reprezinta solutii ideale. Atat placile din aluminiu compozit cat si cele ceramice sunt disponibile intr-o mare varietate de culori.
pereti cortina clasic, semistructural, structural

BACK


Contact: office [at] puzzlesolutions.ro
Telefon: 0745 035 489
                  0742 815 281
                  021 569 07 83