PUZZLE SOLUTIONS

solutii confortabile
HOME DESPRE NOI PRODUSE CONTACT


FERESTRE SI USI DIN PROFILE ALUMINIU    Ferestrele si usile executate din profile aluminiu sunt elemente constructive solicitate pentru imobile de birouri, magazine, compartimentari interioare, depozite, imobile cu destinatie de locuit etc.

    Pentru executia tamplariei din aluminiu folosim sisteme Schuco, Gastaldello si Alumil. Profilele din aluminiu sunt vopsite in camp electrostatic in culoarea solicitata fiind astfel si usor de intretinut. In functie de destinatie profilele utilizate sunt cu bariera termica (pentru tamplaria exterioara) si fara bariera termica (pentru tamplaria interioara). Sunt disponibile o mare varietate de serii de profile pentru a raspunde cat mai bine solicitarilor beneficiarilor.
    Un element important in constructia unei ferestre sau usi este feroneria. Provenind de la furnizorii de sisteme consacrati, Schuco,GU,Savio, feroneria asigura ferestrelor si usilor noastre o mare varietate de posibilitati de inchideri. Batante, oscilobatante, glisante plan-paralel, pliante ferestrele si usile noastre raspund solicitarilor beneficiarilor asigurand in acelasi timp etansarea perfecta.
    Usile si ferestrele comercializate de catre noi sunt echipate cu geam termopan de cea mai buna calitate. Sticla utilizata este marca GLAVERBEL. Este disponibila o gama variata de tipuri de sticle: clara, colorata in masa, reflexive, lowE, antiefractie, fiecare dintre ele in diverse grosimi. Geamul termopan este compus din doua foi de sticla, astfel combinand tipurile de sticla raspundem la orice fel de solicitare din partea beneficiarului pentru produsul final. 
    Pentru scaderea pierderilor termice prin geamul termopan si implicit scaderea costurilor cu incalzirea locuintei, recomandam geamurile a caror spatiu dintre foile de sticla este umplut cu argon.
Pentru a obtine o performanta optima atat iarna (reducerea pierderilor termice) cat si vara (protectia solara) usile si ferestrele noastre pot fi prevazute cu geam termopan  cu sticla dual protect

ferestrele si usile cu geam termopan executate din profile aluminiu sunt elemente constructive solicitate pentru imobile de birouri , magazine si spatii de locuit

BACK


Contact: office [at] puzzlesolutions.ro
Telefon: 0745 035 489
                  0742 815 281
                  021 569 07 83