PUZZLE SOLUTIONS

solutii confortabile
HOME DESPRE NOI PRODUSE
CONTACTFERESTRE SI USI  DIN PROFILE PVCFerestrele si usile executate din profile PVC reprezinta solutia ideala pentru inchiderile exterioare ale cladirilor. Indiferent ca vorbim de imobile cu destinatie de locuit (apartamente, case) sau imobile cu destinatie comerciala (magazine, birouri, depozite) ferestrele si usile executate din profile PVC cu geam termopan ofera cea mai buna solutie din punct de vedere a raportului calitate / pret
 

Ferestrele si usile comercializate de catre PUZZLE SOLUTIONS sunt executate din profile REHAU, lider european in domeniu.
Sunt disponibile profile cu:

 trei camere de izolare   - SOLUTIA ECONOMICA

 cinci camere de izolare - SOLUTIA PREMIUM.

 sase camere de izolare  - SOLUTIA GENEO.

Pentru ca ferestrele si usile noastre sa se integreze in aspectul general al imobilului, profilele utilizate sunt disponibile intr-o gama variata de culori, inclusiv imitatii lemn.
Exista situatii cand proiectul imobilului solicita ferestre avand dimensiuni si forme mai putin uzuale. Triunghiulare, trapezoidale, ferestre rotunde sau cu arcade ferestrele noastre satisfac cele mai exigente pretentii din punct de vedere estetic sau functional.

Un element important in constructia unei ferestre sau usi este feroneria. Provenind
 de la unul din liderii europeni in domeniu,G U ( Gretch Unitas ), feroneria asigura ferestrelor si usilor noastre o mare varietate de posibilitati de inchideri. Batante, oscilobatante, glisante plan-paralel, pliante ferestrele si usile noastre raspund solicitarilor beneficiarilor asigurand in acelasi timp etansarea perfecta.
 
Sticla utilizata la fabricarea geamului termopan este marca Glaverbel. Este disponibila o gama variata de tipuri de sticle: clara, colorata in masa, reflexive, lowE, antiefractie, fiecare dintre ele in diverse grosimi. Geamul termopan este compus din doua foi de sticla, astfel combinand tipurile de sticla raspundem la orice fel de solicitare din partea beneficiarului pentru produsul final. 
Pentru scaderea pierderilor termice prin geamul termopan si implicit scaderea costurilor cu incalzirea locuintei, recomandam geamurile a caror spatiu dintre foile de sticla este umplut cu argon.
Pentru a obtine o performanta optima atat iarna (reducerea pierderilor termice) cat si vara (protectia solara) usile si ferestrele noastre pot fi prevazute cu geam termopan cu  sticla dual protect
FERESTRE SI USI DIN PROFILE PVCBACK


Contact: office [at] puzzlesolutions.ro
Telefon: 0745 035 489
                  0742 815 281
                  021 569 07 83