PUZZLE SOLUTIONS

solutii confortabile
HOME DESPRE NOI PRODUSE CONTACT


RULOURI EXTERIOARERulourile exterioare ofera posibilitatea de control a luminii naturale
in interiorul locuintelor. 
Acestea protejeaza tamplaria exterioara impotriva intemperiilor. 
Previn pierderile de caldura pe timpul iernii si  confera o protectie suplimentara din punct de vedere termic ceea ce conduce la economii suplimentare la costurile cu incalzirea . 
Impiedica incalzirea excesiva a locuintei in zilele toride de vara - sunt o bariera termica eficienta. Sistemele exterioare au un coeficient de transmitere a radiatiilor solare 0,3 in comparatie cu 0,6, cat au sistemele interioare.
Impiedica patrunderea zgomotelor de afara.

Prezenta rulourilor exterioare scade posibilitatea intrarilor prin efractie in locuinte prin ferestre si usi .
Rulourile exterioare se pot monta odata cu tamplaria sau ulterior pentru o tamplarie existenta (pentru aceasta ultima solutie este nevoie de o analiza atenta).

Rulourile sunt de doua tipuri:
      Suprapuse – caseta in care se ruleaza covorul este montata deasupra tamplariei – se recomanda la rulourile care se monteaza odata cu tamplaria
      Aplicate – caseta in care ruleaza  covorul este montata pe fata exterioara a tamplariei – se recomanda la rulourile care se monteaza pe tamplarii existente

Casetele rulourilor suprapuse sunt din PVC, in diferite culori, si sunt izolate din punct de vedere termic . Sunt disponibile mai mute dimensiuni de caseta in functie de dimensiunea covorului ce urmeaza a fi montat.
Casetele rulourilor aplicate sunt din aluminiu, vopsit, in diferite culori, RAL sau imitatie lemn, si nu sunt izolate din punct de vedere termic (deoarece acest aspect nu este necesar). Sunt disponibile mai multe dimensiuni de caseta in functie de dimensiunea covorului ce urmeaza a fi montat.

Lamelele rulorilor exterioare sunt din aluminiu intr-o variata gama de culori RAL sau imitatie lemn. Vopseaua speciala, confera lamelelor de aluminiu pentru rulouri exterioare un aspect estetic foarte variat, durabil in timp si rezistent la zgarieturi. Lamelele sunt umplute cu spuma poliuretanica pentru o mai buna izolare termica si cresterea rigiditatii covorului. Sunt disponibile mai multe latimi de lamela in functie de dimensiunea covorului ce urmeaza a fi montat. Deasemenea lamelele pot fi perforate sau neperforate

Ghidajele laterale sunt din aluminiu vopsit RAL sau imitatie lemn respectiv PVC alb sau imitatie lemn.  

Actionarea rulourilor se poate face manual (chinga sau manivela), respectiv motor electric (comanda prin buton sau telecomanda).
rulouri exterioare aigura intimitatea caminului,impiedica patrunderea zgomotelor de afara

BACK


Contact: office [at] puzzlesolutions.ro
Telefon: 0745 035 489
                  0742 815 281
                  021 569 07 83